RSS

My Weds Prep : Kursus Kawen

Pejam celik lagi 6 bulan je nak kawin.. alahai lame lagik (apabile gedik).. alahai x lame lagi (apabile pikir preparation+wang)

23 & 13 Nov 2011 aritu dah slamat kitorg pegi kursus kawin.. saje g awal2 taknak menyusahkan diri pegi last minit.. tapi yg x bestnye g awal2 ni takot bile hari kejadian lupa plak segala nasihat..haha.. kursus kat Hotel Selesa, pasir gudang, RM120. daftar online je.. -- > http://www.kursuskahwinonline.blogspot.com/

agak best walaupun ade tajuk yg membosankan (cth: pasal mahkamah) ditambah lagi dgn penceramah yg ala2 sendiri buat klakar,sendiri gelak..ades..

1st day 9am - 5pm, 2nd day 9am - 4pm. yg bestnye sebab kebanyakan penceramah ala2 jawa..so pempaham jela ngan slang2 jawa, memang ler lawak.. makanan tak bape sedap, biasela makan kat otel x ya expect sedap sgt.. takde rasa..huhu.. (makanan pun nak komen,choi)

pastu 2nd day ada kejadian sorg peserta macam kena rasuk.. tetibe dia duduk kat tepi dewan sambil merepek2, salah 1 ayat nye 'jgn harap bdk ni dapat kawin' .. alamak kesian nye.. hope dia cepat sembuh..dugaan nak diri kan masjid.. & harap2 org yg kena kan dia tu insaf cecepat.. takbaek aniaya org..ishhhh..grrr...

yeay dah slamat dapat sijil, kat johor sijil wajib ada gambar, motip nak tunjuk kat anak cucu letteww..haha.. gambar bertudung(wajib)..laki kena pakai songkok (takbape nak wajib)..

hari ni : 6 bulan 1 minggu sudah umur pertunangan kami
hari ni : 6 bulan 1 minggu lagi nak bertukar status (BESTBESTBEST)

BYEEEEEEEEE


2 comments:

Syima Syaz said...

hallo....

BudakBosan said...

hai syima :)

Post a Comment

l.o.v.e

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers