RSS

Wordless Wednesday : Port Dickson 2011

**org lain wordless wednesday aku pun nak jugak**
saksikan aksi2 kekanak riang masa 1 family bercuti kat PD krismas yang lepas.


1st day-cekmot suka rela terjun ke kolam.motip sgt acik die mencangkung dlm kolam budak.haha. (maklumla tenggelam kot nak masuk kolam yg dlm tu)

sampai merah2 mata. aduila cekmot..


cekmah bajet comel buat muke gitu.

kemain lagi duk dalam boya ni eh. kalau ade size beso da lame aku beli.

muke kepenatan setelah puas menggeletik bagai jentik2 dalam air tadi.

hamik ko tetido terus. x payah dodoi2 dah.

ZZZZZZzzzz

2nd day - mood berendam sudah terendam. pujuk bagai nak rak pun x makan saman. last2 mandi kat bilik air jek.


Lokasi : Sri Pena Resort. RM75 per day/apartment.
Tarikh: 23 & 24 dec 2011.

3 comments:

miss ain said...

salam perkenalan.
http://nurulainlatif.blogspot.com/

nadia said...

Nak tnye mcm mane nk sewa apartment sri pena ni ekk? Bole bg contact num dia tk? Bole sms saya contct num sri pena. Ni no saya. 0126659001. Nama saya nadia

nadia said...

Nak tnye mcm mane nk sewa apartment sri pena ni ekk? Bole bg contact num dia tk? Bole sms saya contct num sri pena. Ni no saya. 0126659001. Nama saya nadia

Post a Comment

l.o.v.e

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers