RSS

Jom Kecikkan Peha Dan Perut!!


Tak habis2 dengan semangat bkobar2 nak kurus la nak kecikkan perut la... tapi...........ape pun takde :(
adelah try diet...tapi bertahan sehari dua jek.. Huahaha takde kesedaran langsung. 
kang pegi fitting baju pengantin pastu yg lawa sume tak muat haa baru padan ngan muke...
aritu ade jugak pegi jogging..ade la 2 minggu berturut *weekend jekk* lepas 2 minggu? banyak alasan lain muncul (takde geng la, period la, keje la). haiyo ape nak jadik ni!!!


perlu ke nak tunjuk bukti ko g bersenam!!!ZZzzz


dengan tahap kemalasan yg menggunung ni, dgn banggenye nak bgtau yg aku dah beli sejenis alat utk org pemalas *dgn harapan bleh kecikkan peha+perut dgn hanye berbaring* choi mak hayamm. tau nak senang jek kannn.. :p
nak tau ape brgnye? meh tgk gmbr bawah ni:



taraaaaaaaaaaa ni lah die sauna pants... mari memeluhkan kaki dan perut tanpa perlu berjogging! kahkah. syokkan bleh bpeluh sambil baring, baca novel dan korek idung... anyway benda alah ni baru sampai siang tadi, so hasilnye akan di bgtau kemudian ehh.. harga die RM99 je siap postage+free gift+tape ukur+jus delima speket. sape nak order bleh order kat dealer ni : KAKCT . akak ni baik , die layan je sume soalan2 bodo aku. *sebab aku xbodo sombong so tanye slagi blh!* hehehehe..kalau nak tau lagi lanjut bleh google jek nazconsauna or sauna pants, nanti adela blog die/dealer2 brand lain..macam2 gaya org nak kurus ni kan ^_~


akhir kate,
majulah seluar sauna utk si gumuk!

eh jap jap belum akhir kate lagi.hahaha... korang nak tak body yg tkeluar lemak sane sini or perut buncit jadi smooth & firm dgn hanya 2 minit? sy ade jwpnnye..

SPANX!! penah dgr tak? ni bukan macam girdle2 biasa yg keras/bertulang dan sesak nafas tu tau.. yg ni lagi slese nak pakai.. selebriti hollywood pun pakai ni tau..tyra banks pun pakai & masukkan dlm show die. jgn ingat body dorg tu semula jadi lawa.. :p
tak caya tgk ni:


kat utube tu byk vids pasal spanx ni..search la sendiri ye..
kat msia pun ade dealer nye... kalau berminat, blh contact cik kerry di: http://blogshopkerry.blogspot.com/ or nak sng pm kat fb die .
ni antara spanx yg ade ready stok buat mase ni..



ade byk jenis lagi tau...bleh usha blog/fb die..
bakal pengantin yg berlemak2 tu sile beli okeh!! mesti pakai ni di hari bahagie nanti! hee

selamat mengecilkan body!!tata *_*

7 comments:

.:shura shushi:. said...

Kahwin bulan berapa?

Good Luck :)

**Chubby is SEXY :)

**1st time di sini..saya SHURA :)
http://nhshura.blogspot.com/

r.i.n.a said...

bln6 insyaAllah..nth sempat ke x nak turunkan berat.. huhu

Mr & Mrs Chenta to be said...

hihii.. sama la kita.. nak kurus..!!!!

r.i.n.a said...

jom kurus secara bjemaah!hehe

Dell said...

rajinnya . kalau la rajin cam awakkk ! ^__^
btw, sy b2b johor gak !
Awwaaaakkkk . kite follow awaaakkk.. ^__^
Jom follow balik jom .
ceritabakalpengantin.blogspot.com

Ain Dzaya said...

hahahaha...gud luck taw!

Apa sebenarnya hukum pakai contact lens?!

Chubby Hanna said...

Xpela.. macam saya gak.. tapi start kurang mkn mlm n minum ais, baru leh turun sikit.. sy baru follow kamu.. http://amysyghana.blogspot.com..

Post a Comment

l.o.v.e

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers