RSS

8 hari lagi..


uik..rase macam baru je lagi aku dok menghitung hari yg beratus2 tu..tup2 dah tinggal 8 hari lagi..bagusla aku pun da penat tunggu ni..penat pikir itu ini tau *eh tak baik mengeluh, kan nak bina masjid nih :) *
start semalam plak macam tak bape sihat..dah start bersin2, selsema, n badan pun seram sejuk. nak jaga kesihatan pun tak tau camane..kalau dah nak demam tu demam jgk lah kan :(

lagi 8 hari ni nak senaraikan bende2 yg belum setel lagi..hewhew..

1. goodies. dah tentu la belum siap.telur pindang pun blum rebus camane nak pack. smalam duk mengerjakan packing kismis utk bebudak sampai sakit tulang blakang. huk2.
2. centerpiece. bunge diy belum buat. tapi yg ni kejap je kot. so lekkkkkkkk dulu.haha
3. bayaran itu dan ini. ni next week nak setel sume. katering, bridal, n siap2 pack duit utk mana2 payment yg perlu di bayar masa hari kejadian. (yg dah setel full payment cume dewan je)
4. rozet. ala yg ni xtau nak buat ke tak. bajet nak diy sendiri. tapi ala2 malas pulak. haih =.=
5. board @ guestbook. brg dah ade. tp xde idea nak deco camane.wuu.. asik malas je mmg la tak siap.
6. tetibe rase mcm baju sanding kitorg tak bape lawa. baju sewa je yg sedia ada je. tp kaler yg di ingini adalah terhad. eee lantakla malas nak pikir.
7. hantaran. dulang/bakul sume sewa ngan ani. tapi lum g amik lagi. hihi
8. deco kete perantin. ni pun pinjam ani punye kain net. tapi nanti tgk kesesuaian kaler. kalau tak ok g beli lain la kot.
9. tentatif majlis. perlu lah buat, nak bg kat OP, OV, emcee, floor manager.hihi
10. bla3....aduih aduihh ape lagi erkkkkkk.


byeeeeee

1 comments:

armouris said...

terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

Post a Comment

l.o.v.e

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers