RSS

Playtime : Hello Kitty Town & Little Big Club


26.12.2014 Jumaat

Tetiba rasa macam nak g hello kitty bawak Adam main2..ehe..bawak mak skali..
Harga tiket untuk mykad RM85 tapi kalau ada kad petron, dapat diskaun lagi 15% tau, bergegas lah papa g kat kete amik kad petron, sementara mama bratur...huhu.. harga tiket budak n dewasa sama je..tapi Adam free lagi sebab kecik lagi, tak sure free untuk bawah 2 ke 3 tahun.

Rasa macam nyesal sikit pun ada sebab time ni cuti sekolah + lepas krismas so orang crowded. sbenarnye dah boleh agak tapi buat degil. ha3.

warming up...naik cawan pusing2..


adam suka barney, tapi kali ni seram sebab besar sgt kot..tu yg melekat kat mama tuu adeii

bola ni bawak keluar dari playhouse..haha...dok pegang ke hulu ke hilir

masuk sini kejap je...sebab malas nak bratur utk masuk satu2 bilik..

waktu lunch break kejap makan n solat sementara budak kecit cas bateri..


nenek tolong amikkan gambar...hik2


adam wat persembahan ye...

show dari Barney & friends.sungguh enjoy kekanak semua. tu adam kenapa mengadap blakang pulak huwaaa

Kesimpulan, janganla pegi waktu pack,,huhu nak kena beratur utk satu2 pmainan...pastu kalau takde budak kecik takyah la dtg..tempat memang utk budak2 je ni...

Ok tunggu adam besar sikit kita g legoland lak yer :)

0 comments:

Post a comment

l.o.v.e

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers