RSS

Kejadian kelakar seram 22 March 2012 - Dewan & Lalat

Ei lamenye tak updet blog...sebulan 2-3 entry je? hee....
Ni nak citer kejadian ari kamis lepas. Tengok printskrin kat bawah ni jela ek sebab malas nak citer panjang2.. :p

Kejadian 1 :


sangat tak profesional. tapi takpelah aku maafkan jela maybe memang tak sengaja terdabel book 2 org skaligus tu kan. yg penting dewan itu,tarikh itu aku yg punye! huh

Kejadian ke-2 :



atas ni kejadian kat OldTown White Coffee Giant Plentong.


Sekian cerite kelakar seram aku yg tak brape nak klakar seram.

3 comments:

Cik Zimie said...

seram gila pasal dewan tuuuu rina.huhuh better follow up lepas ni.tak pepasal ada yang jadi bridezilla nih kang

r.i.n.a said...

haa seram kan??sentap okeh dpt panggilan menggile camni..

EvaRieNa said...

hahahaah adesss yg part dewan tu mmg x patot !

Post a Comment

l.o.v.e

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers