RSS

Kad Kahwinku

Alamakkk...kurang sebulan jek lagi sebelum bertukar status..tak sabar dan berdebar2 pulak. eceh.

Kad kahwin ku yg simple ni akhirnya sampai jugak ke tgn pada 4 Mei 2012. masa untuk mengedarkan kad secara pantas dan tuntas terutamanye yg kene pos tu. dulu pos amik masa 3 hari je, now lebih kurang seminggu -.- setem makin mahal (60sen/80sen) tp servis makin lemau. motip??




simple je kan? tp sukee sgt. tq style weddings for this free lovely card =)
kad ni print skali dpn blakang. sng. sape takley dtg belah pempuan, leh dtg majlis bertandang. ^_^


penat jugak melipat kad ni. bile dah susun2 muncul cekmot menghuru hara kan keadaan. nasib cekmot,kalau org len ngamok aku. haha.

ok masa untuk mem-print segala alamat yg dah dikumpul sejak sebulan yg lalu. esok g pos utk 1st batch. yeay!



0 comments:

Post a comment

l.o.v.e

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers