RSS

Fast and Furious 5 - Sangat best!!!!




Ni bukan nak review filem tau , (reti la sangat nak komen2 kritik2 kan). Cume nak suggest sape yang belom tengok tu or takde idea nak tengok citer ape, sila tengok cite ni. tak kire, mesti pegi! sangat best ok...hahaha.. asal la beria sangat ni.. taktau nak cakap ape lagi,yang penting best, banyak part lawak & mencemaskan. juge ade hot chicks & hot guys.. heheh.. ^_^'

Yang penting, jangan tinggalkan tempat duduk anda selagi tulisan belum habis.. Ade sesuatu pade ending citer ni.. kalau nak tau,pegi la tengok,nanti tak surprise lak.hehe. kalau mat bangla dah beam2 lampu suruh korang keluar pun,wat bodo jek tau.. kui kui kui..


Sinopsis ringkas:
Selepas diburu kerana membebaskan banduan Dominic Toretto(Vin Diesel),Brian O'Conner( Paul Walker) dan Mia (Jordana Brewster) menjadi buruan polis. Mereka kemudian melarikan diri ke Rio, Brazil. Di sana mereka bersepakat untuk membuat rompakan ke atas pengedar dadah terkenal(Reyes) di sana sebelum bertaubat.

Dalam masa yang sama mereka diburu oleh polis Hobbs(The Rock). Untuk menjayakan rompakann mereka, mereka telah mencari mereka yang pakar untuk membantu mereka. Adakah rompakan mereka akan berhasil? (mestila bhasil kan??? haha)


lawak tau dorg ni sume..ee mcm nak tgk lagi!!


*hati sedikit terubat akibat harga tiket rm14 pada hari rabu*
*dan terubat lagi apabila pkwe blnje eskim baskinrobbin,pinkday!!*



7 comments:

fyna said...

besh e cite nih?
nk g tgk gak la...





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

BudakBosan said...

best gilerr

EYFAalias said...

sumpah bestttttt cerita ni. huhuhu.

btw, tolong 'LIKE' eyfa kat sini boleh?

http://www.malaysia-ikea.com/bedroom_story/?deeplink=gallery&entry=266

thanks :)

Revablogspotlive said...

dah folo,,salam kenal..

wa aa,,mmg best cite ni! :)

Mambang Terbang said...

mambang folo rina :) cite ff5 ni mmg besttt...jom2 download cite ni kt blog mambang :)

http://violencexx.blogspot.com/2011/04/fast-furious-5-2011-watch-trailer-full.html

Rahmad said...

fast5 memang best giler..

penuh dengan aksi..

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Post a Comment

l.o.v.e

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers