RSS

TGV cekik darah~

Ari ni ari rabu.......

So decide la nak pegi tengok wayang since macam dah lame je haku tak pegi tgk wayang. slalu hari rabu murah kan? rm6-rm9 depends pada co wayang yg ko pegi. oleh kerana TGV adelah cinema yg paling dekat & senang nak pegi, so no choice la kan. nak g jejauh tak ckup mase+penat kot keje di siang hari.

Tiket cite FAST FURIOUS 5 pade hari rabu adelah RM14.. sangat cekik darah ok.. memula dulu naikkan harga tiket dari rm10-rm12-rm14.. ni ari rabu kasik la can kat bebudak berkira macam aku ni.. pempuan kat kaunter cakap ni cite blockbuster (jgn blockbusted suda) so  harga dia memang rm14 no matter hari ape.. kesimpulannye TGV MAKIN HARI MAKIN CEKIK DARAH MAHAL CHOI MAK HAYAM!!! dahla nak book online dah tak boleh. nak book kene bayar skali. aku takde kredit kad. sekian.

Ok tu jek nak cakap. entry emo berakhir di sini.
-.-

3 comments:

el-janna said...

wow mahalnye................
xpernah plk kene macam tu

BudakBosan said...

tgv memang mahal pun.huhuk.nasib bek cite tu mmg best.......

Bro Framestone said...

download je...

xpun tengok isang or hulur student card he...23x

bro punye student card masih laku wlaaupun dah lame.. asalkan tukang g beli muka kena muda.. suruh die hulur semua sekali student card


Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Post a Comment

l.o.v.e

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers