RSS

Jadik tunang orang sudah~

15 May 2011, Skudai - Selesai sudah majlis yang ditunggu-tunggu, walau pun tunang je, tapi hepy jugak.. hehee.. at least melangkah sbelah kaki ke alam perkahwinan.. poyo nye ayat. wakaka.. lepas ni kene berusaha bersungguh-sungguh mengumpul duit kawen... walaooooweiii.. ..^^

Thanks a lot utk sume family/sdare/kwn2 yang datang. yang  aku tak jemput pun sorry again sebab majlis ni wat kecik-kecik je, kalau jemput sume baik aku wat majlis pernikahan je, kan? kan? hehehe..

Fabulous mekap oleh : As miranda dari De Casa Impiana
Official photography oleh : Abg Amrul flickr, Abg Amrul Fb 
 Photographer suke-suke : Ijat (jangan lupe suro amir blanje karok!!) & Abg Sukai
Katering : Beriani Best, Tmn U (blakang Giant)
Cupcake liverpool yg comel : Ezah

Kat bawah ni sikit-sikit picture yang di snap oleh kamera abg iparku. gambar yang lagik best akan di upload kemudian..hehehe.. ^^'




bsame cekmah a.k.a sofea






sekian......... =))))




4 comments:

EYFAalias said...

Wahhh. Jelesnyaaa. Kite nak tunang gak. tp xde sape nak tunang ngan kite. HAHA. CONGRATS tauu =) Semoga berkekalan and bahagia selalu.

BudakBosan said...

tq eyfa!!!semge ade org dtg minang awak lak pasni...hehehe

miss.Addin said...

tahniah ! :)

hope berkekalan hingga ke jinjang pelamin .

BudakBosan said...

TQ miss.addin!! ^_^

Post a Comment

l.o.v.e

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers